Kreetan työ ja huvi

Yritys

Kreetan Työ ja Huvi ky on aloittanut toimintansa 1.4.2012. Yrityksen käyntiosoite on Keskuspuistikko 7 ja siellä Kurikan Yrittäjien toimisto. Mutta koska työ vie sekä Seinäjoelle, että Tampereelle, kannattaa soitella ennen vierailua.

 

Takana on vuodesta 1994 jatkunut ura kokous-, kongressi- ja matkailualalla. Ensin Helsingissä Matkatoimisto Kalevan palveluksessa Kokous- ja kongressiosastolla virkailijana ja jaospäällikkönä ja sen jälkeen paluumuuttajana Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy:ssä Seinäjoella.

 

Nuorena tyttönä tie vei rokkenrollin pariin ja siitä Provinssirockin järjestelyihin. Niissä puuhissa onkin vierähtänyt yli kolme vuosikymmentä niin talkoohommissa kuin Provinssitoimistolla tuotanto- ja tiedotustöitä tehden. Sydän sykkii edelleen tälle Suomen yhdelle hienoimmista tapahtumista. Sydän sykkii myös isosti Rytmiraide -festivaalille, jota järjestämme Kurikassa aina elokuussa.

 

Tapahtumajärjestämisen ohella kokemusta on kertynyt myös tiedottamisesta ja viestinnän maailmasta, jotka kuuluvat myös olennaisena osana tapahtumien järjestämiseen.